Horoscop saptamanal Sagetator 25 – 01 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (25 – 01 Iulie 2016)

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), se va accentua o problema de familie (sau, de la caz la caz, mai multe legate si conditionate intre ele de unul sau mai multi membri de familie ai nativului).

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Premizele astrale privesc relatiile in sine, drumul acelora sau al Sagetatorului insusi prin viata in legatura cu vointa sau putinta acelora de a-l ajuta, de a-l seconda sau doar de a-l incurca, de gasirea unei cai de actiune acceptate de toate rudele implicate in pastrarea si valorificarea unor bunuri. Situatia, in sine, nu e noua, dar, in aceasta perioada, ea poate cunoaste accente speciale, mai tensionate sau mai deranjante, in functie de miza pusa in joc si de gradul de intelegere a realitatii cu care se confrunta.

Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), surprizele in plan afectiv ii pot lovi si pe cei maturi. Uneori, dragostea loveste, fara sa se uite la varsta, alteori, impulsurile celor nascuti in acest semn de Foc, pot primi, interventiile unor planete fara ca ei sa vrea cu adevarat sa-si schimbe viata de unde si starea de uimire in fata suvoiului de trairi si senzatii pe care le incearca. Unii nativi, pot avea surprize insa de la copii care iau decizii pe cont propriu ce-i aduc in stare de soc, punandu-i in fata faptului implinit. Perspectiva acestor initiative nu este fundamental rea sau buna ci ea reflecta doar spaima parintilor in fata necunoscutului cu care copiii lor accepta sa se confrunte, la o varsta prea frageda pentru acel tip de experienta sau in absenta unei pregatiri pentru viata si profesie neterminate.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), unii Sagetatori vor face un efort urias sa nu-si piarda cumpatul la locul de munca unde intrigile si comploturile se tin lant, un de transformarile sunt de natura sa destabilizeze activitatea si nu sa o consolideze. Daca au si raspunderi specifice unui sef, atunci, ingrijorarea cu privire la consecintele acestor demersuri abuzive este pe deplin intemeiata.

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, sansele oricarui dialog cu partenerii precum si tentativele de aplanare a unui conflict se imputineaza.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro