Horoscop saptamanal Sagetator 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (23 – 29 Ianuarie 2016)

Pe 23 ianuarie, continua demersurile, incepute cu o zi in urma, menite sa inlesneasca punerea in practica a unor mici proiecte care ar aduce un castig modest dar imediat.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Daca pe 22 ianuarie Sagetatorii au fost mai plini de speranta, pe 23, ei pot deveni mai reticenti si mai adecvati la realitate, ajustand o serie de calcule pe care le facusera si care le sugerau ca ar putea iesi din necaz.

 Pe 24 si 25 ianuarie, unii au idei grozave, se poarta degajat, au initiative generoase, fac proiecte din care strainatatea nu lipseste ca ipostaza de lucru sau ca recompensa si, pentru moment, nu vor sa ia in calcul nici un impediment in calea realizarii visurilor lor.
Unele persoane, mai ales adolescentii, tinerii sau maturii in preajma varstei de 40 – 42 de ani, pot trece printr-o criza de identitate, ne mai regasindu-se in studiile pe care le urmeaza sau in preocuparile si meseria pe care o exercita. De aceea, pot face o „pirueta” existentiala si, fie vor renunta la respectivele forme de studiu – fie, fara a renunta la ele, deocamdata, se vor dedica unui nou domeniu de cunoastere si practica: o revolutie in plan personal.
Pe 26 si 28 ianuarie, Sagetatorii vor fi obligati sa tina cont de prioritatile ori de situatiile intortocheate din viata lor, mai ales in ipostaza publica, si sa intervina pentru a le ordona cum se cuvine. Poate ca, si in sanul familiei lor, ar trebui sa puna piciorul in prag. Dar, acest efort de redresare este dificil, presupune sacrificii sau adoptarea unei atitudini intransigente cea ce va starni reactii, opozitii si conflicte deschise.
Pe 29 ianuarie discutiile cu prietenii nu le sunt utile Sagetatorilor: toaca aceleasi idei, se pierde vremea, fiecare o tine pe a lui. In relatiile sentimentale, partenerii au reactii bruste, nemotivate, capricioase sau lipsite de maniere si politete.
kalapod.ro