Horoscop saptamanal Sagetator 23 – 29 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (23 – 29 Aprilie 2016)

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), un amalgam destul de toxic de ganduri, de stari de panica, de ingrijorari cu privire la evolutia unei situatii cu care se confrunta institutia unde activeaza si care le afecteaza existenta cotidiana.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Amaraciunea nu-i destabilizeaza dar ii impiedica, pentru moment, sa intrezareasca o iesire din impas.

Dupa 29 aprilie, cand Mercur va deveni retrograd, unii se vor razgandi, revenind la idei si solutii mai vechi.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, noua trama astrala le va insufla Sagetatorilor mai multa incredere, mai multa combativitate, mai multa determinare, fiind gata sa „intre in ring”. Pentru alte persoane, secvential, se pot ridica probleme de larga respiratie biografica, patronate de un Careu in T, pe semnele Mutabile, care le angajeaza casa I a personalitatii, cea a familiei, a averii si a patrimoniului si casa valorificarii superioare a meseriei, a numelui, a functiei. Aici, lucrurile stau mai complicat dar si mai difuz si-i priveste in special pe barbati, pe cei aflati intre 44 si 58 de ani, mai ales daca sunt implicati in activitati publice. Daca sunt „oameni simpli”, tranzitul poate trece neobservat. Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, ingrijorare cu privire la banii din munca proprie sau la orice relatie care presupune bani – activitate. Din pacate, pe acest sector, nativii nu prea au cum sa intervina.

Intre 26 si 27 aprilie, casa muncii si relatiile bazate pe un contract cu scop lucrativ sunt puse in discutie, de asta data din perspectiva unor fosti prieteni, aliati sau membri ai unei structuri organizate (club, fundatie, asociatie, partid, srl., etc.). Viciate de acelasi tranzit, in aceasta perioada, vor fi si relatiile bazate pe comuniune de ganduri si sentimente, pe atractie si emotie astfel ca, unii parteneri vor fi nedumeriti de felul ciudat – brusc si cam din topor – in care se poarta perechea lor sufleteasca. In restul zilei de 29 aprilie, Sagetatorii vor fi surprinsi de informatiile, noutatile si vestile care circula.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro