Horoscop saptamanal Sagetator 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (19 – 25 Martie 2016)

Acum, cu Marte in semnul lor zodiacal si cu alte doua planete – Soare si Mercur – alaturi de Uranus in Berbec, ei par mai increzatori in fortele lor sau intuiesc, pentru moment, niste oportunitati.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

In perioada 19-20 martie, Sagetatorii se pot simti motivati sa faca o serie de interventii menite sa le deschida porti spre o avansare profesionala, sore o implinire personala ori spre o aventura existentiala la care se gandesc de mult timp.

Nota generala este de mobilizare, de plan care sa le permita sa se afirmare – daca sunt tineri sau sa iasa din obisnuinta, rutina si mediocritate – daca sunt maturi. Sunt avantajati, in acest demers, cei care au 33, 41 – 42 sau 47 – 48 de ani.

Intre 21 si 23 martie dimineata, se anunta o perioada incarcata si apasatoare in viata lor. Li se pare ca tot ceea ce se intampla ii vizeaza doar pe ei, ii implica, ii solicita si ii pune la incercare. Cariera sau functia pot trece prin momente de contestare.

Uneori, Sagetatorii insisi vor lua in calcul solutia unei retrageri, unei schimbari, unui transfer sau chiar a unei demisii. Perioada devine delicata cu cat se apropie de 25/26 martie. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa cedeze la prima presiune care se pune asupra lor.

De fapt, corect ar trebui spus ca, mai mult li se forteaza mana si atunci, rezistenta lor are o logica si o miza. Semnele clare ale unei vieti active, traite intens, chiar daca nativii nu au functii si responsabilitati, se pot decela, in existenta celor mai multi Sagetatori, intre 23 martie dimineata si 25 martie.

Provocarile astrale privesc casele prieteniei si relatiilor personale bazate pe sentimente, pe atractie fizica. Iesirile nativilor par a fi mai degraba temperamentale decat cerebrale. Explicatiile sunt de amanat pentru o perioada mai „impacata”, in acest rastimp, ele riscand sa degenereze. Nu luati in serios „Sirena” care va poate ademeni in preajma eclipsei de Luna: a o cere in casatorie este, totusi, o exagerare!

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro