Horoscop saptamanal Sagetator 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie, Săgetătorii pot simți un impuls spre distracție, un interes sporit pentru activitățile recreative.

Horoscop saptamanal Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Un mic avânt hedonist poate pune stăpânire pe ei, ceea ce ar explica o serie de hotărâri luate pe nepusă masă de a petrece, de a pleca în excursii, de a se distra, lăsând baltă activitățile curente, de a se dezinteresa nonșalant de treburile curente, pe principul „las’ că pot să mai aștepte!”

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, starea lor de sănătate poate fi marcată de stări trecătoare de disfuncții organice cu temei hormonal, infecțios, renal sau genital. Relațiile de muncă sunt amenințate de conflicte, de evenimente care îi lezează, îi alarmează, îi irită.

Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, deși sunt destule motivele pentru care ar trebui să participe la discuții oficiale, la negocieri, ar fi bine să le evite. Condițiile astrale indică opoziții, disfuncții, neînțelegeri sau erori de strategie și conduită. Perioadă „alunecoasă” în privința derulării unor conflicte în justiție. Atenție la actele false, la mărturiile mincinoase, la toate formele de distorsionare a adevărului în contextul unor anchete, depoziții și expertize.

Din 21 ianuarie după-amiaza și până pe 22 ianuarie, chestiunile bănești pot deveni o prioritate, în ansamblul preocupărilor lor. Venus și Jupiter (Guvernatorul Săgetătorilor), retrograd în prezent, se află într-o relație proastă, indicând o etapă de constrângeri, limitări și restricții de natură legală, socială sau morală. Perioadă de revizuire sau reformulare a unor poziții publice, de reașezare a unor responsabilități sociale de genul retragere, renunțare, cedare a unor prerogative, abandon a unei poziții sau a unor funcții și responsabilități.

Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în casa a treia a comunicării, a drumurilor și relațiilor cu frații.

Sursa: Horoscop Urania

Avon