Horoscop saptamanal Sagetator 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (16 – 22 Aprilie 2016)

Pe 16 aprilie, intreaga predispozitie astrala pare a fi pe placul si in avantajul acestor nativi care se vor simti plini de energie, entuziasti, increzatori, visand departe si respirand aerul tare al sperantelor.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Este o zi in care sentimentele de toate felurile ii inunda, ridicandu-i putin deasupra contingentului. Soarta pare sa le surada cu exceptia serii, cand, intre orele 19 si 21, ei se pot confrunta cu riposte brutale din partea unor prieteni sau cu ingratitudinea unei persoane dragi (copil, iubit). Pe acest fond sufletesc, se consuma multe alchimii interioare, unele spirituale, altele culturale sau religioase, dupa cum e cazul in biografia lor.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), se pun probleme de cariera, de ridicare in rang, de influentare sau de cucerire a opiniei publice, de izbanda (in ciuda opozitiilor astrale). Nu sugerez prin asta, ca demersul Sagetatorilor va fi usor, dimpotriva va fi o lupta, sugerez insa, si-mi place sa cred ca cred, ca va fi vorba de o victorie. Poate, in etape, dar, oricum, victorie sau succes sau inceput de drum.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, intelept ar fi, daca tot au aceasta uriasa sansa astrala, sa se detaseze de provocarile stupide ale unor (falsi) prieteni. In plan personal, acest sfat poate ca va fi mai greu de urmat, pentru ca, fie copiii fac „una lata”, fie, in postura de parteneri de suflet, au surprize neplacute.

Pe 10 aprilie, dupa-amiaza, Soarele va intra in casa muncii si le va acorda, de acum in acolo, timp de 30 de zile, sugestii pentru un bun plasament al fortei de munca sau al experientei si valorii lor profesionale.

Pe 22 aprilie, necunoscutul isi arata coltii. Nu putem preciza dinspre ce latura a vietii, ceva se dovedeste a fi periculos. Partea buna este ca acest adevar le va fi revelat chiar de impactul pe care il va avea, asupra lor, faza de Luna Plina din 22 aprilie.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro