Horoscop saptamanal Sagetator 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (13 – 19 Februarie 2016)

In prima parte a zilei de 13 februarie, este posibil ca unii Sagetatori sa se ambaleze intr-o aventura personala tentanta dar riscanta prin pericolele ascunse ori prin evolutia ei nebanuita.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Intre parintii Sagetator si copiii lor se pot ivi certuri, explicatii pe fondul tendintei adultilor de a-si impune punctul de vedere cu orice pret. Etapa le mai ofera, celor implicati in activitati sportive, curaj, energie, determinare, combativitate, dorinta de afirmare.

Intre 13 februarie dupa-amiaza si 15 februarie, toate aspectele de viata personala care graviteaza in jurul notiunii de munca vor fi in prim-planul atentiei lor. Teoretic, Sagetatorii ar trebui sa fie harnici, practic insa, va fi vorba mai mult de o constrangere sau de executarea unor activitati impuse care ii exaspereaza.

Discretele semnale ale unor rivalitati si dusmanii la locul de munca trebuie tinute sub control. Este indicat sa nu se intre in jocuri de culise, barfe si nici sa se dea curs provocarilor. Intre 15 februarie (dupa ora 17) si 17 februarie, sunt posibile deplasarile scurte care modifica programul de lucru prestabilit in chip neprevazut.

Surprize la un drum, uimiri si nedumeriri in functie de informatiile socante care ajung la urechile lor sau de situatiile inedite la care asista in calitate de martori ori la care participa ca eroi. Perioada in care calculele facute in legatura cu un sector de viata trebuie sa fie abandonate sau revizuite in functie de conditiile si interdictiile pe care le ridica celelalte segmente astrale. Evolutii “pe muchie de cutit” ale proceselor, anchetelor si negocierilor.

Intre 18 si 19 februarie, blocaje financiare de scurta durata, complicatii si “neputinte” banesti de ultim moment.

Din 19 februarie, Soarele, intrat in Pesti, va ridica problemele de familie la rangul de prioritati si va accentua pericolele legate de functie, rang, demnitate, notorietate dand activitatilor publice exercitate o doza de nesiguranta sau de risc liber asumat.

Sursa: Horoscop Urania

 

Vola.ro