Horoscop saptamanal Sagetator 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Sagetator (09 Р15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, reprezinta etapa buna, chiar daca de scurta durata, in care nativii se pot tempera, se pot linisti, pot reveni la ratiune si pot analiza cu obiectivitate factorii care ii nemultumesc.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

De pilda, sanatatea sau un raport de munca. Gandind la rece, cu pragmatism, ei vor lua adopta o atitudine rezervata, in asteptarea evenimentelor care vor completa si vor revela natura unor relatii de munca, astfel incat, sa ia o decizie pe deplin justificata.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, se anunta o perioada furtunoasa, dificila, schimbatoare, in care speranta alterneaza cu enervarea sau panica, blocarea cu sansa unei rezolvari, conflictul cu ipoteza unei impacari s.a.m.d. Numeroase obstructii sau interdictii de natura juridica vor opera atunci cand va fi vorba de un contract, de o intelegere, de o colaborare. Ba mai mult, acum ar putea iesi la iveala o serie de disfunctii care pot destabiliza proiectele, angajamentele, obligatiile sau implicarile nativilor in activitati personale, colective sau oficiale.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, se pot contura probleme banesti sau de ordinul avantajelor materiale provocate de relatiile alterate ale nativilor cu rudele; nota generala este de impas, de amanare, de complicare, aparent, fara o explicatie plauzibila. Relatii afective stingherite de tranzitele astrale. Multi Sagetatori, solicitati de multimea aspectelor de viata personala, profesionala, sociala si publica nu vor mai avea timp sau disponibilitatea interioara pentru romantism ori chiar vor disparea din relatie. Rost de cearta intre cei care se iubesc, iesiri nervoase, mai putin politicoase.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, starea lor de spirit se amelioreaza, prind curaj, au initiativa, se incarca cu speranta, nu se dau inlaturi de la aventuri pasionale.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro