Horoscop saptamanal Sagetator 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, Sagetatorii s-ar putea ocupa de un aspect ce priveste stabilitatea locului lor de munca, ori consolidarea pozitiei lor profesionale.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Desi nu poate fi vorba de un succes important, se pot bucura de mici rezolvari. Alte persoane, daca s-au confruntat in ultimul timp cu suferinte fizice, vor constata ca merg spre o ameliorare sau o stabilizare. Cei care au scapat de o povara sufleteasca se pot simti mai bine, mai echilibrati, mai plini de forta.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, nativii pot primi tot felul de mici provocari care tin de relatiile parteneriale. Mici fluctuatii care privesc relatia lor cu persoanele implicate intr-o relatie contractuala, premizele unui mod de a actiona, punerea de acord asupra unui scop sau a unei metode de lucru etc. Totul se va desfasura la nivelul dialogului. In schimb, sunt de luat in calcul schimburi de cuvinte furtunoase in cadrul unor sedinte in care este analizata activitatea lor (performanta, randamentul, calitatea, responsabilitatea, etc.) mai ales daca este vorba de o functie de conducere sau de o postura de coordonare. Pot continua, se pot amplifica sau se pot naste, disensiuni intre un nativ si superiorul sau sau intre el, daca ocupa o functie de conducere, si colectivul in care activeaza.

Intre 10 si 11 mai, banii obtinuti din activitatea curenta retribuita, din indemnizatiile de conducere reprezinta o preocupare. Se pot inregistra intarzieri, reanalizari, aprobari care nu vin, piedici contabile, conditionari juridice etc.

Intre 12 si 13 mai, ambalare afectiva si efervescenta psihica. Sagetatorii au idei, au initiativa, se impun cu usurinta atunci cand ofera o solutie dar, uneori, entuziasmul ii face sa neglijeze detaliile concrete si, rupti de realitate, sa construiasca „castele in Spania”. Tendinte spre aventura, excese culinare sau bahice, spre situatii care sa le dea senzatia ca traiesc intens (pariuri, jocuri de noroc pe sume mari).

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro