Horoscop saptamanal Rac 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, pentru nativii din Rac nu par a se produce prea multe evenimente cu exceptia unor mici surprize (cadouri, atentii dar si informatii utile, esentiale).

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, Racii pot desfasura activitati legate de o ipostaza nobila, cu miza sociala sau crestina si, nazuind la mai mult, la mai bine, la frumos, sa se dedice unor preocupari superioare (lecturi, muzica, spectacole). Unora, acest fel de a petrece timpul, in cele trei zile de sarbatori pascale, li se va parea neobisnuit, atunci cand, „firesc”, lor li se pare a manca si a te veseli pana la epuizare; cu siguranta, vor fi si dintre cei reculesi si patrunsi de sensul acelor zile. In drumurile lor, mai scurte sau mai lungi, in tara sau in strainatate, Racii se pot confrunta cu situatii care le vor strica buna dispozitie, pentru un ceas-doua.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, desi in plan astral se manifesta impulsuri legate de lupta pentru afirmare, de dorinta de a razbi, de a fi „mai in fata” intr-o ordine socio – profesionala, fiind vorba de niste zile libere, de respiro, cel putin pentru ortodocsi, este mai greu de crezut ca se vor intruni conditiile necesare pentru ca intentiile lor sa se poata materializa; celor care nu sunt credinciosi, ori sunt de alta religie, iar aceste repere nu le modeleaza predispozitia interioara, nu le va ramane decat sa astepte sa treaca scurta vacanta si sa-si vada, acum, de alte treburi pentru care au ragazul necesar.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, relatiile de prietenie trec printr-un proces de consolidare plecand de la scopuri, idealuri si mize comune. Luna Noua, din ziua de 6 mai, le va aduce in cercul de apropiati prieteni cu care vor „strange randurile”, dupa ce i-au cunoscut mai bine si au incep sa-i pretuiasca ori despre care Racii isi vor schimba ideile preconcepute, descoperind, in cunostintele mai vechi, niste persoane serioase si rezonabile.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro