Horoscop saptamanal Rac 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, Racii vor fi incercati de tot felul de curiozitati stranii: sa afle ceva, sa experimenteze ceva ori ar putea fi pusi, chiar si fara aceasta disponibilitate a lor de moment, sa treaca prin situatii stranii, unele cu aer de accident.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 29 si 30 mai, nativii ar putea fi obligati sa reformuleze in mare graba o serie de atitudini si viziuni asupra unor oameni, idei, intamplari si planuri de viitor din perspectiva unor informatii discrete pe aproape ca le „prind din zbor” si care au darul de a-i alarma. Uneori, relatiile de munca pot evolua de asa natura incat sa-i oblige sa ia in calcul amanarea punerii in practica a unor decizii anterioare. Drumurile scurte ca si deplasarile pe termen mai lung se pot impiedica de formalitati, intarzieri sau de circuitul haotic al hartiilor. Nu este o perioada buna pentru nici un tip de examinare a competentelor iar daca nativii nu se pot sustrage acestor examinari, este bine sa ramana calmi, stapani pe situatie si sa nu raspunda la provocarile, indiferent de la cine ar veni si ce domeniu de viata ar privi ele. Intr-un registru al interioritatii, nota generala a intregii saptamani indica tensiuni, nehotarare, cavalcada sterila a gandurilor, nesomn.

Intre 31 mai si 1 iunie, maturii intre 40 – 43 de ani pot trai o intamplare care sa dea un sens nou feliei existentiale vizate, care sa-i oblige sa-si reformuleze un scop sau o metoda de afirmare profesionala ori de obtinere a succesului.

Intre 2 si 3 iunie, dorinta unora de a-si consolida statutul prin relatii, cunostinte si prietenii le poate fi implinita prin intalnirea sau apropierea lor de persoane tinere sau mai tinere decat ei, dinamice, care sa le ofere sprijinul sau un statut special. Relatiile afective incep sa sufere de pe urma tranzitelor spinoase ce opereaza pe casa a V-a si care nu au deloc darul sa-i faca niste parteneri de trup si/sau suflet usor de suporta, Racii lasand impresia, prin tot ceea ce fac si ce spun, ca sun gelosi, posesivi sau egoisti.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha