Horoscop saptamanal Rac 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (27 – 04 Martie 2016)

Dimineata zilei de 27 februarie va trece cu obisnuitele, de-acum, probleme familiale care se amesteca cu cele de afaceri, cu raspunderea profesionala, cu procesele etc.

Horoscop azi Rac

Horoscop azi Rac

Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, interesul unora dintre nativi se concentreaza pe relatiile cu copiii sau pe relatiile afective.

Racii devin exigenti si, intrucatva, intoleranti cu micile derapaje ale celor dragi. Daca este vorba de persoane care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, atunci performantele lor vor fi remarcabile, nativii facand proba virtuozitatii, a subtilitatii sau, de la caz la caz, a rafinamentului exercitat in domeniul de activitate care-i reprezinta, fiind, in cazul unor vizionari, selectii etc., competitori redutabili.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), asupra mentalului lor planeaza dorinta de a pune in ordine o serie de activitati cu miza legala sau oficiala. Pentru unele persoane, acest rastimp poate veni cu o binefacatoare stare de incredere, de optimism in cazul in care trebuie sa urmeze un tratament, sa se supuna unor terapii – nu toate comode – ori sa faca acele gesturi necesare pentru a obtine avize, certificate, legate de starea lor de sanatate sau in vederea unei deplasari in scop medical, in afara tarii.

Intre 3 martie (dupa ora 12) si 4 martie, unii nativi s-ar putea vedea obligati sa-si restranga arsenalul de mijloace de reactie la provocari, sa fie extrem de retinuti si controlati in tot ceea ce intreprind, sa nu lase loc indiferentei, naivitatii sau hazardului in afaceri si demersurile oficiale.

Axa celor doua case ale comunicarii ramane deficitara, constiinta lor fiind „bantuita” de nehotarari, nedumeriri, indoieli sau neincredere in propriile forte. Aspect prost pentru orice tip de examinare a cunostintelor, abilitatilor sau performantelor profesionale.

Sursa: Horoscop Urania

Avon