Horoscop saptamanal Rac 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (23 – 29 Ianuarie 2016)

Intreaga saptamana sta sub semnul fie al Patratului Mistic, fie doar sub semnul unui Careu in T, ambele structuri construite pe semnele Cardinale, care vor da bataie de cap celor ce s-au nascut in zodia Racului, punand accente existentiale importante pe cele patru directii majore de viata ale lor.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Pe 23 ianuarie, Luna, in tranzit prin Rac, va fi stingherita de maleficii Pluton si Luna Neagra, de radicalul Uranus sau de mai blandele Mercur si Venus. Toate aceste planete se vor „deranja ” unele pe altele, in detrimentul nativilor care vor constata ca nimic nu le iese, ca totul merge greu, incet, cu piedici si cu un efort foarte mare. De aici si senzatia permanenta de epuizare, de enervare.

 Pe 24 si 25 ianuarie, unii vor trece prin mici (mari?) furtuni iscate de regimul banilor. Nota generala este de surpriza, de situatie-limita. Ipostaza este amplificata, cel putin ca perceptie subiectiva, de impactul fazei de Luna Plina pe Leu, care se construieste, pe 24 ianuarie, pe axa banilor.
Intre 26 si 28 ianuarie, dialogurile pot fi intrerupte sau defectuoase. Mesajul nu ajunge la cine trebuie, primitorul unor stiri sau informatii le intelege trunchiat, le rastalmaceste, raspunde anapoda etc. Perioada proasta pentru toti cei care vor fi supusi examinarilor teoretice sau practice. Atentie pentru cei care sustin „traseul” in conditiile examenului pentru obtinerea carnetului de conducere auto, indiferent de categorie, de pregatire, de varsta sau de experienta. Nu sunt indicate prestatiile publice in fata unui auditoriu care poate manifesta indiferenta, ostilitate sau chiar combativitate fata de ideile, interesele si punctele lor de vedere, sustinute.
Din 29 ianuarie, la ordinea zilei, vor fi chestiunile de familie dar si mizele patrimoniale ce joaca un rol important in relatiile conjugale. Pe acest segment, intreaga saptamana, initiativele, argumentele si solutiile vor fi prost intocmite sau exprimate.
kalapod.ro