Horoscop saptamanal Rac 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (19 – 25 Martie 2016)

Un culoar de actiune interesant si profitabil se contureaza intre 19 si 20 martie, in privinta banilor nativilor din Rac, mai cu seama a celor obtinuti din salariu sau din orice forma de retribuire a muncii sau in urma accesului la noi raspunderi socio-profesionale sporite (avansari, numiri in functii importante, etc.).

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Aceste ipostaze pot surveni pe nepregatite, pe fondul unor schimbari de ultima ori in institutia in care muncesc zi de zi sau acolo unde activeaza ca invitat, colaborator, partener, etc.).

Intre 21 si 23 martie dimineata, nici un drum si nici o deplasare nu este avantajata. Pandite de neplaceri sunt chiar si deplasarile curente prin oras iar aspectul, inceput in acest rastimp, va continua, intensificandu-se spre 25/26 martie.
Nici initiativa unor dialoguri pe chestiuni de principiu, de morala, de credinta, de traditie, de educatie, sfaturile etc. nu este inspirata. Nota generala este de degradare: de la una se porneste si in alta parte se ajunge pe principiul „unde dai si unde crapa”, si asta pentru ca nativii se „sifoneaza” repede, sunt susceptibili, au impresia ca, in afirmatiile cuiva, exista mereu un subtext, un atac mascat la adresa.
Pentru a evita disputele inutile, nativii trebuie sa-si aduca aminte ca „cine tace, castiga de doua ori”. Uneori, acest fel de a se lasa dusi de valul sporovaielii cotidiene se poate manifesta la locul de munca, Racii primind, de la colegii si sefii lor, ostilitate si combativitate.
Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, se pun premizele unui Patrat Mistic, in a carui alcatuire intra o faza de Luna Plina dublata de o eclipsa de Luna, ceea ce complica datele problemei. Vor intra in joc imaginea, opinia publica, demnitatea, ponoasele pe care le trag de pe urma cuiva din familie, precum si toate tipurile.
Avon