Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (16 – 22 ianuarie 2016)

Săptămâna cuprinsă între 16 și 22 ianuarie începe și sfârșește cu o provocare pe cele patru sectoare importante de viață: propria persoană, familia din care provin casa parteneriatelor și viața socială.

Horoscop saptamanal Rac

Horoscop saptamanal Rac

Astfel, pe 16 ianuarie se poate vorbi mai mult de stări de spirit, de sentimente, de ecourile unor lupte personale duse cu diferite persoane, în planuri cu valori morale și materiale diferite. Nu sunt excluse veștile neplăcute, surprizele destabilizatoare.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața prietenii pot juca un rol relativ favorabil, pe direcția susținerii nativilor din punct de vedere afectiv. Totuși, în acest răstimp, relațiile sufletești sunt viciate de trăiri marcate de egoism, gelozie, crize de personalitate.

Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, principala lor preocupare este să afle, să se informeze, să întrebe, să se documenteze, pentru a se lămuri cu privire la o chestiune ce le stă la inimă. Dar dialogurile nu îi mulțumesc și nu le oferă suportul de care au nevoie. Multe dintre aceste zbateri sunt provocate de măsurile despre care se vorbește că ar putea intra în vigoare la locul lor de muncă. Alteori, tot ceea ce află este de natură „să-i dea peste cap”, în privința liniilor generale de atitudine adoptate în trecut.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie Luna se va afla în zodia lor, dar ea va contribui la crearea unui Pătrat Mistic, alcătuit din patru cuadraturi pe semnele Cardinale, din care și semnul lor natal face parte, accentuând tot ceea ce a funcționat prost în prima parte a săptămânii. Nu sunt indicate, în acest răstimp, dialogurile cu scopul de a se apăra sau explica pe fondul unor acuzații sau situații confuze.

Soarele va intra pe 20 ianuarie în casa a VIII-a și va introduce o notă de neprevăzut și inedit în regimul relațiilor bănești și a avantajelor materiale obținute în relație cu alte persoane.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro