Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (14 – 20 Mai 2016)

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), firesti preocupari banesti.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33), interes concentrat pe asimilarea unor cunostinte, pe punerea in ordine a unor atasamente fata de situatii, oameni, sentimente care i-au obligat pe nativi, de-a lungul timpului, sa ia anumite decizii.

Acum, in unele cazuri, se pune problema unui final pe care vor sa-l decida ei insisi sau pe care vor sa-l hotarasca in functie de interesele lor. Moment de ordine interioara si de discutii pragmatice. Incercari de a ajunge la o intelegere cu persoane manate, la randul lor, de interese materiale.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, eforturile nativilor, indiferent de varsta sau de loc in societate, se vor indrepta spre chestiunile conflictuale care ii solicita (sau ii ameninta), spre o necesara stabilizare profesionala. Dorinta lor actuala este aceea de a face un salt, de a trece rapid, de la un nivel socio – profesional la altul, ceea ce este greu de realizat. Unor persoane insa destinul le poate oferi surprize si ii poate pune pe nativi in situatia de a-si asuma raspunderi peste capacitatea lor reala (varsta, pregatire, competenta, experienta). De unde si firestile contestari.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna le va alimenta starile interioare cu trairi complexe: unele pot tine de amintiri sau regrete, altele de ambalari revendicative sau de concluzii care ii pun pe o directie deloc confortabila (certurile, explicatii, pretentii). Relatiile cu prietenii sunt destul de incorsetat sau de conditionate de factori externi (interes de moment, obligatia de a mentine dialogul civilizat, etc.).

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa a XII-a a lucrurilor ascunse si va scoate la iveala motivatii si implicatii surprinzatoare, mai ales in ceea ce priveste o relatie de munca. Atentie la riscurile unor eforturi fizice ce pot declansa crize de sciatica, probleme musculare sau de circulatie periferica, la nivelul aparatului loco-motor.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro