Horoscop saptamanal Rac 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (13 – 19 Februarie 2016)

Pe 13 februarie, pana la pranz, nativii din Rac se pot confrunta cu situatii dramatice prin felul in care se instaureaza o serie de evenimente in viata lor sau in campul activitatii profesionale si/sau publice.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Din dupa-amiaza zilei de 13 februarie si pana pe 15 februarie (pana la ora 17), relatiile cu prietenii sau cu cei dragi vor trece prin crize, diferite ca intensitate, in functie de motivul care le genereaza. Este vorba de interese divergente sau de tertipuri care, o data identificate, ii obliga pe Raci sa reactioneze la randul lor, in mod brutal.

Daca, din 14 februarie, este vorba de bani si avantaje materiale, se poate vorbi de un conflict verbal patronat de Mercur, pentru ca, din 17 februarie, situatia se complica prin aparitia planetei Venus care va crea, in acelasi sector, piedici pentru urmatoarele cinci luni.

Intre 15 februarie (dupa ora 17) si 17 februarie, nu sunt indicate actiunile riscante, insuficient analizate. Subiectivismul, superficialitatea, impulsul de moment fiind cei mai prosti sfatuitori care pot altera relatiile la locul de munca dar care, mai ales, le pot deteriora starea de sanatate la nivelul circulatiei arteriale, a registrului in care evolueaza tensiunea arteriala sau fiziologia sistemului nervos la nivelul membrelor superioare si inferioare.

Intre 18 si 19 februarie, acesti nativi beneficiaza de prezenta Lunii, Guvernatorul lor, in sectorul lor zodiacal, adica in domiciliu, ceea ce le poate da energie si rezistenta psihica sporita.

In ziua de 19 februarie, la ora 07:34′ dimineata, Soarele va intra in zodia Pestilor, in casa a IX-a a cerului astral al acestor nativi, ceea ce le va limpezi mintea, le va da o perspectiva noua, evident, una superioara, asupra evenimentelor curente din viata lor dar, totodata, ii va face apti sa intocmeasca un plan de succes privind evolutia lor profesionala, acumularea de cunostinte sau schimbarea mentalitatii.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro