Horoscop saptamanal Rac 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (12 – 18 Martie 2016)

Temeinicia unor relatii de amicitie poate fi pusa la incercare in zilele de 12 si 13 martie. Relatiile in care intervin interese lucrative, cooperari, parteneriate este viciata de tranzitele acestei perioade care pot scoate la iveala vicii: unii parteneri nu sunt asa cum pareau a fi, altii isi dau arama pe fata, in sensul in care opereaza schimbari radicale de comportament, in detrimentul nativilor din Rac sau aceste relatii se dovedesc a fi fost dintotdeauna subrede doar ca, acum, aceasta latura este mult mai vizibila.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 14 si 15 martie, gandurile, ratiunea, conexiunile logice, perceptiile Racilor sunt supuse unui stres. Flash-uri astrale cad asupra unor segmente de viata si mecanisme de gandire ale nativilor astfel incat acestia pot avea revelatii, pot „intra la idei”, devenind din ce in ce mai preocupati de aspectele nerostite, nedezvaluite, incetosate din viata lor.

Sanatatea de fiecare zi poate sa le ofere, cu predilectie barbatilor, surprize neplacute, celor tineri sau inca tineri (22, 33, 44 de ani) si cu prioritate celor care desfasoara activitati fizice cu grad mare de efort ori activitati sportive. Astfel, unii dintre acestia se pot trezi, in aceste zile, ca aparatul loco-motor nu functioneaza corect, ca acesta „a intrat in greva”, ne mai permitandu-le sa-si desfasoare, activitatea, ca altadata.

Intre 16 si 18 martie (pana la ora 9 dimineata), Luna este un aliat puternic care, desi ii face hipersensibili, ii ajuta pe nativi, prin intuitii corecte si presimtiri justificate, sa completeze un sir intreg de rationamente fracturate, pana nu demult, de informatiile lipsa, prin intuitii si lamuriri interioare care le permit sa ia deciziile corecte si necesare lor, in aceasta etapa de viata.

In restul zilei de 18 martie, se contureaza nasterea unor orgolii profesionale ce ii pot impinge, pe unii, sa provoace rediscutarea salarizarii sau retributiei lor.

Sursa: Horoscop Urania

 

Matar.ro