Horoscop saptamanal Rac 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (06 – 12 Februarie 2016)

Continua sirul zilelor in care relatiile parteneriale, afacerile, procesele sunt rascolite de tranzitele astrale.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Pe 6 februarie, acest peisaj se imbiba cu o componenta afectiva puternica care, pentru acesti nativi, are o rezonanta aparte, fiind vorba de tranzitul Lunii care va intensifica contradictiile interioare si va face pe unii nativi sa ia decizii „la cald”, infierbantati de datele conflictului sau speriati de consecintele lui, intr-un chip radical, exagerat. Acolo unde exista un Rac subred in fata acestor aspecte astrale, sotii se pot certa chiar fara un motiv real.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11 dimineata), acesti nativi pot gasi solutii ingenioase cu privire la o chestiune de natura materiala, patrimoniala. Mai ramane si o accepte si cei implicati in aceasta directie adoptata de ei. Alteori, poate fi vorba numai de hazard, de ipoteze lipsite de logica sau spirit practic, pentru ca faza de Luna Noua are darul de a-i face extravaganti.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), Racii se pot lasa dusi de valul visurilor si proiectelor frumoase, menite sa le dea iluzia unei victorii viitoare, alteori se pot lasa prada remuscarilor, mai ales daca, in logica vietii cate unui nativ, se afla o poveste de dragoste ce s-a sfarsit sau nu merge bine. Revolta, suferinta, tristetea se pot amesteca, mai mult ca-n romane decat ca-n viata, cu momentele de fericire, exaltare sau speranta.

Dar exista si o latura buna in acest moment astral, care, pentru unii, poate functiona salutar si anume sa insufle curaj si incredere in propriile forte, atunci cand este vorba de artisti, interpreti, creatori, oameni care lucreaza intr-un domeniu ce presupune sensibilitate, talent, inspiratie, originalitate.

Pe 11 si 12 februarie, viata sociala, cariera cunoaste o perioada de confruntari dure prin contestari care li se aduc unora, prin conflicte deschise care se pot declansa, acum, prin confruntari publice stridente.

Sursa: Horoscop Urania

Avon