Horoscop saptamanal Pesti 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, Pestii se pot confrunta cu o stare de neliniste uneori explicata prin evenimentele de data recenta, alteori, nemotivate.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, persoana lor se va scalda in vibratii placute, armonice naturii lor zodiacale intrinseci, Luna, strabatandu-le semnul natal si facandu-i din nou subtili, profunzi, sensibili si motivati launtric sa se dedice unor activitati superioare, abandonand sau ignorand cu totul treburile de rutina si gospodaria. In acest rastimp, ei, cei de „sacrificiu” de obicei, se vor intoarce catre propria lor fiinta, considerandu-se importanti si dedicandu-se lor cu abnegatie. De aici si preocuparile pentru aspectul lor fizic, pentru sanatate, pentru cosmetica, moda, coafura, infatisare exterioara sau stare interioara psihica si sufleteasca. Nu va fi insa vremea intelegerilor parteneriale, a semnarii contractelor sau a acceptarii unor oferte. Meseria, functia, demnitatea, adica ipostazele realizarii de sine nu se asociaza, deocamdata cu progresul sau cu succesul. Dar, nativii, intuitivi, se pregatesc pentru momentul cand planetele vor lucra in beneficiul lor, in acest sector, la vara. Pana atunci au timpul necesar sa-si puna la punct strategiile de rebranduire.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, focul mocnit al unor ingrijorari materiale ii poate incerca, punandu-i in situatia sa ia in calcul, si criteriul beneficiului material alaturi de celelalte preocupari legate de imaginea lor publica. Pestii vor mai putea trai regretul ca nu au facut un anume lucru, la timpul lui, si vor incerca sa refaca, din mers, acel „hop” din existenta lor cu planurile de viitor.

Incepand cu seara zilei de 5 mai pana la sfarsitul zilei de 6 mai, Luna Noua ii va pune in situatia se-si consolideze o opinie prin informatie temeinica, studiu, aprofundare si exercitii de logica. Nu cred ca, in acele zile, vor avea „dor de duca”, plimbarile lor fiind de calatorii spirituale.

Sursa: Horoscop Urania

Originals