Horoscop saptamanal Pesti 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, Pestilor le vor trece prin minte tot felul de idei, mai ales daca se confrunta cu probleme personale, multe dintre ele, suspendate undeva pe o franghie existentiala, fara a putea fi rezolvate convenabil.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Asupra lor se va abate un vant de libertate si unda unei forte interioare care le va da aripi casa se apuce de treaba si sa intervina cumva, in reglarea existentei lor. Pentru unii, cel mai vulnerabil sector, poate fi cel legat de studii, obtinerea unei diplome, trecerea unor probe de verificare a cunostintelor. Pentru altii, se poate vorbi de un drum necesar, la capatul caruia spera intr-o rezolvare. In sfarsit, exista si categoria celor maturi care se confrunta cu dezbateri interioare furtunoase. Au abandonat oameni, idei, idealuri, crezuri si chiar planuri proprii de viata iar acum, in lipsa lor, nu mai gasesc un temei care sa le ordoneze viata. Aceasta nevoie de „plan personal”, unora, le da fiori existentiali. Altora, spaima de necunoscut. Mai sunt si Pestii care au abandonat lupta si nu mai au chef de nimic. Toate aceste stari de spirit provin de la interferenta cuplului malefic Marte retrograd/Luna Neagra in Scorpion care lucreaza pe casa subtila a reprezentarilor superioare despre lume si viata, care va ramane activ pana in primele zile ale lunii august a.c.

Intre 29 si 30 mai, moment de relaxare interioara sau de izolare fata de „chemarile concretului”. Viata reala este, pentru doua zile, abandonata in favoarea vietii spirituale, a reveriei, a visului, a vagabondajului mental. Aceasta forma de evadare poate fi placuta dar, in mod sigur, este si o pierdere de timp, de vreme ce, in jurul lor, cuadraturile pe cele patru semne Mobile fierb intens. Intre 31 mai si 1 iunie, ar trebui, totusi! – sa se mobilizeze ca sa rezolve mici detalii financiare.

Intre 2 si 3 iunie, existenta lor pare – pe hartie – a fi la rascruce. In realitate, fiecare va percepe acest moment intens, in chipuri diferite. O rezolvare in cariera nu va fi posibila in aceste zile; cel mult, ei vor fi pusi sa rezolve o ecuatie insolubila personal si contractual.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro