Horoscop saptamanal Pesti 26 – 01 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (26 – 01 Aprilie 2016)

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, cei care s-au nascut in zodia Pesti vor avea, din nou, oportunitatea sa se cufunde, ca niste inotatori de mare clasa, in adancurile oceanului lor sufletesc.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Pentru recuperarea lor fizica si psihica e nevoia ca, din cand in cand, sa faca aceste scufundari care ii proiecteaza intr-o dimensiune existentiala patronata de alta scara de valori morala decat cea promovata de contingent. Astfel ei vor putea sesiza reflexele destinului ca intr-o oglinda netulburata de osteneala sau de enervarea vietii reale.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), dupa aceasta scurta perioada de reverie, cariera devine brusc o realitate de-a dreptul brutala. Cei maturi, vor fi chemati sa – si asume responsabilitati oficiale, sa indeplineasca obligatii profesionale sau sa duca la indeplinire misiuni sociale cu grad mare de dificultate, de care altii se derobeaza si pe care refuza sa si le asume, chiar daca, o data rezolvate, acelea le-ar aduce notorietate, succes, incredere si recunoastere publica. Este un moment al onestitatii, al demnitatii, al selectiei adevaratelor valori care-i favorizeaza pe acei Pesti care vor accepta sa fie „soldatii unei misiuni imposibile”, in buna traditie a „sacrificatilor de serviciu” din Zodiac, dar care vor avea sansa ca, astfel, sa fie nu doar utili, ci sa se apropie, in mod sensibil, de una dintre misiunile destinului lor. Pentru alti nativi, in acest rastimp, se pot activa alte ipostaze existentiale care tin de viata in doi, de implicarea lui in relatii ce au la baza un contract care acum se dovedeste a fi subred si care poate fi pus in discutie, pe fondul unei crize de incredere.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, unii nativi se pot lovi de raceala sau indiferenta afectiva a unor cunoscuti si prieteni. Unul dintre motivele acestui abandon, ar putea fi banii si comoditatea financiara la care aceia nu vor sa renunte pentru a ajuta un nativ din Pesti.

Sursa: Horoscop Urania

Originals