Horoscop saptamanal Pesti 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (23 – 29 Ianuarie 2016)

Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Este posibil ca, unii dintre nativii apartinand zodiei Pesti sa se simta „in apele lor” pe 23 ianuarie; mai ales daca desfasoara activitati de creatie, se dedica unor preocupari estetice, religioase sau care presupun sensibilitate, talent, valorificarea unui har, a unui univers interior bogat si frumos educat.

Altfel, aceasta zi poate, de-a dreptul, sa-i indarjeasca pe altii, mai ales pe cei aflati in preajma varstei de 33 sau 44 de ani, punandu-i in fata unor realitati mai greu de acceptat sau de constientizat ori care ii complexeaza de mult timp.

Intelegand aceasta realitate ca un esec personal, ca o ratare, ca o consecinta a propriilor neputinte, factorul astral care opereaza in aceasta zi (in continuarea celei de 22 ianuarie) are partea lui de bine in sensul ca ii trezeste la realitate pe acei nativi care fie sunt delasatori, fie sunt comozi, fie, incercati de sanatate, de suferinte, de varsta, au abandonat lupta.
In aceasta scurta etapa de criza, ei se pot mobiliza si pot descoperi ca au, totusi, resursele necesare pentru a se reabilita in propriii lor ochi (ceea ce, pentru Pesti, este un factor fundamental) si, apoi, pentru intreaga lor existenta, cu efect direct si pozitiv asupra integrarii lor sociale.
Pe 24 si 25 ianuarie, unii pot inregistra un succes la locul de munca ori poate ca vanitatea lor este satisfacuta de un eveniment care ii pune in valoare.
Intre 26 si 28 ianuarie este mai bine sa nu programeze intalniri, proiecte, negocieri. Nici discutiile in plan conjugal nu au vreun spor in acest rastimp. Alti Pesti se pot confrunta cu derapaje si situatii neconventionale in desfasurarea unor procese, audieri, administrari de probe juridice sau aplicari ale legii.
Pe 29 ianuarie, unele persoane s-ar putea sa treaca, pentru cateva ore, prin stari de ingrijorare sau mahnire justificate de o situatie baneasca de moment.
kalapod.ro