Horoscop saptamanal Pesti 23 – 29 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (23 – 29 Aprilie 2016)

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), Pestii vor da semne de razvratire interioara. Multe nu le plac, multe nu le convin iar ei nu mai pot sa rabde, sa taca, sa inghita sau sa suporte, ca si cum li s-ar fi frant vointa.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Rolul benefic al acestui tranzit astral, desi nu contine elemente de confort, este de a-i ajuta sa-si reconfigureze atitudinea fata de oameni, evenimente, imprejurari si, mai ales, fata de trecutul care ii urmareste si, uneori, chiar ii copleseste. Aceasta recalibrare interioara este de natura sa le elibereze energiile interioare pe care sa le foloseasca, apoi, intr-un scop personal, de care au nevoie in prezent. Pe de o parte, Pestii isi pot face curaj, punand reflectorul pe o serie de relatii si situatii confuze sau neclare lor, ca valoare si directie de viata, putand sa le evalueze, astfel, corect. Este insa vorba de un tranzit subtil pe care, unii, mai putin pregatiti sau antrenati, sa-l rateze.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, unii vor dori sa se afirme, indiferent daca sunt tineri sau maturi. In cazul celor mai in varsta, acest sentiment va fi trait intens, cu nerabdare, pentru ca va descatusa in ei fortele necesare sa se ridice deasupra blocajelor ce vin dinspre partenerii de viata, dinspre colegii si asociatii lor in proiecte comune. Cel mai greu le va fi insa, tuturor, sa se lupte cu problemele de constiinta exacerbate (a datoriei, a sacrificiului, a solidaritatii etc.).

Intre 26 si 27 aprilie, este posibil sa se confrunte cu o situatie dezagreabila, legata de bani sau pentru a carei rezolvare trebuie sa cheltuiasca mult sau mai mult decat isi pot permite, pentru moment. Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, Pestii vor putea constata, pe propria lor existenta, ce inseamna fragilitatea prieteniei.

In restul zilei de 29 aprilie, se contureaza o perioada fertila, de ganduri inspirate, de proiecte, de efort pentru a gasi solutii atat la fleacurile care le consuma existenta cat si la secvente esentiale care ii asteapta.

Sursa: Horoscop Urania

 

Avon