Horoscop saptamanal Pesti 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), principalele evenimente sunt legate de meserie, functie, cariera, notorietate, succes. Aspectul major care se va produce in ziua de 20 iunie, Luna Plina in Sagetator, va influenta in mod direct acest sector astral.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Tendinta generala va fi de prea mult, de prea plin, de abandon fizic, de amanare, de refuz al confruntarii cu dificultatile sporite in efectul lor de o alta opozitie semnificativa, cea dintre Mercur si Saturn, care va avea loc in aceiasi zi, 20 iunie, implicand aceiasi casa a X-a. Avem de-a face cu impulsuri astrale diferite ca intensitate, ca durata in timp, ca miza personala, care vor angaja resurse diferite din personalitatea unui nativ. Este o perioada intensa care cere maturitate. Cei tineri vor avea tendinta de a lua lucrurile mai usor. In absenta experientei de viata necesare, ei nu vor intelege despre ce este vorba. In unele cazuri, cele mai importante probleme ale momentului vor fi insa cele legate de familia din care provin, pe care trebuie sa le administreze neconditionat.
Nota generala este de blocari, amanari, intarzieri, conditionari, limitari.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se va putea observa in comportamentul unor nativi, maturi sau in varsta, tendinta de a se detasa de unii prieteni sau de a se delimita de unele cercuri de cunoscuti. O vor face discret, pe neobservate, fara sa supere pe nimeni, fara sa atraga atentia. Unii vor socoti de cuviinta sa ia aceasta atitudine din ratiuni personale (drumuri opuse in viata, optiuni contrare cu ale lor, manifestarea unor trasaturi de caracter deranjante, o evolutie sociala sau profesionala incompatibila cu statul fostilor tovarasi de grup, fundatie, cerc).

Altii pur si simplu simt ca au alte prioritati care le ocupa timpul, ii motiveaza, le dau stabilitate sau corespund scopului lor actual de viata. Raceala, tacere sau atitudine rezervata si in legaturile sentimentale. Scurtele aventuri vor muri de la sine. Zile proaste, pe aceasta directie, 24 si 25 iunie.

Intre 23 si 24 iunie, Pestii au idei originale.

Sursa: Horoscop Urania

Originals