Horoscop saptamanal Pesti 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (16 – 22 Aprilie 2016)

Pe 16 aprilie, zi de orgoliu, de manifestare a vointei, a autoritatii (daca ea este justificata prin experienta si valoare personala), intr-un context legat de aspectul muncii in care ei sunt implicati.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Li se poate face o propunere, pot fi avansati chiar si impotriva vointei lor, ceea ce ar insemna o limitare a libertatii lor de miscare sau o ciuntire a modului de viata, ceea ce nu le va conveni de loc, ei, nefiind, fundamental, niste carieristi. Cel mai important argument pentru care ar putea accepta o propunere este cel legat de bani, msector vulnerabil, in prezent. Daca discutia se poarta in seara acestei zile, in preajma orelor 19- 21, atunci, ei vor accepta orice solutie, chiar daca, volumul de munca sau sacrificiile impuse onorarii respectivei oferte de munca, sunt semnificative.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), sunt posibile discutii legate de ajungerea la o intelegere parteneriala, in vederea semnarii unui contract sau care priveste reglementarea regimului unor bunuri si atributii, in orice fel de parteneriat. Pentru o alta categorie de nativi, sunt posibile negocieri pentru functii, demnitatii, responsabilitati pe care nativii ezita sa si le asume pentru ca li se par impovaratoare.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, revin in prim-planul atentiei si preocuparilor lor cotidiene, problemele banesti care se pot concretiza prin limitari drastice ale puterii de cumparare sau de operare cu sumele de bani pe care le detin dar la care nu au acces. In dupa-amiaza zilei de 21 aprilie, Soarele va intra in casa comunicarii si le va da mult temei si multa seriozitate in tot ceea ce spun, in responsabilitatea pe care si-o asuma cu privire la declaratiile oficiale.

Pe 22 aprilie, faza de Luna Plina in Scorpion va pune in criza casa a IX-a a constiintei, a conceptiilor despre lume si viata, a criteriilor morale, sociale, religioase dupa care se conduc in viata si care, acum, pot suferi revizuiri menite sa le alunge impresiile false sau sa le alunge falsii idoli.

Sursa: Horoscop Urania

 

Dasha