Horoscop saptamanal Pesti 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (13 – 19 Februarie 2016)

Pe 13 februarie dimineata, Pestilor nu le va iesi nici o incercare de a rezolva o problema baneasca.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Din aceiasi zi, dupa ora 14, si pana pe 15 februarie (ora17), nativii se vor confrunta cu tendinte divergente: pe de o parte ei vor inclina spre calm, analiza lucida, pragmatism dar evenimente care se deruleaza in jurul lor in alt ritm, ii vor obliga sa renunte la acest „pas domol” si sa intre intr-o cadenta solicitanta si obositoare pentru ca nu le da ragazul necesar sa analizeze temeinic ofertele, propunerile, conditiile reale, solutiile sau riscurile asumate.

Pe scurt, vor fi „luati pe sus” de evenimente. In tot acest vartej, ii va mai bruia un sentiment ciudat, difuz, greu de exprimat printr-un cuvant anume, care le va induce o stare de neliniste, de ezitare, de indoiala. Poate ca, unii vor fi mai puternici decat tendinta acestui moment astral si isi vor impune ritmul lor de viata, gandire si actiune si vor avea puterea sa-si asculte „al 6-lea simt”, care le atrage atentia asupra unui pericol neidentificat inca.

Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, viata lor va fi un carusel: cu lucruri bune amestecate cu cele rele, cu bucurii si necazuri, cu elan si dezamagire, cu motivatii regasite sau iluzii risipite, care implica secvente fundamentale din existenta lor: persoana fizica, partenerul de viata, contractele, imaginea publica, profesia.

In aceasta etapa, ambitiile vor fi inutile si nu vor fi un factor de progres dupa cum, nici indiferenta nu va fi o tactica profitabila.

In schimb, fiorul lor interior pare a fi „fauraria lui Vulcan”: acolo clocotesc, pe fondul surescitat de prezenta planetelor Mercur si Venus in casa a XII-a, din 14/17 februarie, tot felul de idei si sentimente, de intentii si planuri care se lovesc de cenzurile constiintei lor.

Din 19 februarie, Pestii vor deveni vedetele zodiacului. O data intrat in casa I, Soarele le va da, pentru o luna, forta de a le depasi si rezolva pe toate.

Sursa: Horoscop Urania

Originals