Horoscop saptamanal Pesti 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (12 – 18 Martie 2016)

Pe 12 martie, Venus va intra in zodia Pestilor si, din postura de „exaltare” astrologica in care se va afla pana pe 5 aprilie, le va induce nativilor care apartin acestei zodii, tot felul de pofte, chefuri si doruri.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Unele vor fi firesti, altele vor fi justificate prin nevoia cate unui nativ de a compensa o serie de lipsuri, frustrari sau nemultumiri. Altele insa vor tine de exces, de lipsa de masura, de exagerare. Ele se vor concretiza in gesturi, atitudini, comportamente, decizii si optiuni care pot trece neobservate de catre cei din jur; altele, insa, ii pot surprinde pe apropiati prin felul intens, deseori manifestat haotic, de a „face ce vor”, de a nu tine cont decat de dorintele lor de moment.

Alaturi de celelalte planete care tranziteaza zodia Pestilor, Venus isi va gasi, deseori, de acum in acolo, un culoare de actiune si de coagulare a acestor tendinte si intentii. Vulnerabili, in fata acestor impulsuri astrale vor fi femeile, adolescentii, cei maturi si „suparati pe viata”, cei fara un echilibru social sau familial, cei care se confrunta cu afectiuni care ii descumpanesc sufleteste.

Intre 12 si 13 martie, Pestii pot manifesta dorinta de a invata, de a afla lucruri noi, de a-si lamuri unele enigme, de a aprofunda un domeniu, de a fi la zi intr-un sector de cunoastere.

Pe 14 si 15 martie, se va contura un carusel periculos de evenimente care se vor amesteca, se vor conditiona reciproc, dand, vietii de fiecare zi a unui Peste aspectul de furtuna, de suprasolicitate si obligandu-i pe nativi sa faca fata unui noian de mici chestiuni care trebuie rezolvate cu necesitate.

Intre 16 si 18 martie, viata sentimentala este traita la cote maxime, cu lacrimi, cu suspine, cu tremolo interior, cu exaltare, dupa varsta, educatie si… oferta. Singurii avantajati de aceasta furtuna vor fi actorii, interpretii, creatorii din toate domeniile de viata artistica unde este nevoie de inspiratie si sensibilitate. Dupa ora 9 dimineata, ziua de 18 martie le va aduce aminte ca trebuie sa munceasca, sa se intoarca la lucru.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro