Horoscop saptamanal Pesti 09 – 15 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (09 – 15 Iulie 2016)

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), chestiunile legate de contracte, discutiile cu privire la o eventuala colaborare sau integrare intr-un colectiv care lucreaza la un proiect, demersurile organizatorice nu sunt favorizate de astre.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Contextul ridica multe probleme juridice, de legislatie, de justificare personala sau de motivare oficiala, incat, cel mai bine ar fi ca toate aceste intalniri si abordari sa fie (re)programate peste trei-patru saptamani.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, se contureaza mai multe motive pentru care una sau mai multe aspecte financiare, cu pondere diferita in economia fiecarui nativ, sa nu se poata rezolva. Pe de o parte, ele se conditioneaza reciproc, pe de alta parte dinspre semnele Cardinale vin bariere, limitari, blocaje, amanari.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), teoretic, se inmultesc aspectele ce leaga cele trei zodii de Apa, ceea ce, in manual, se cheama „context armonic. Este destula „apa” in acest rastimp si nu cred ca vocatia Pestilor este sa se inece ci sa iasa la suprafata. Dar, evenimentele astrale ce se consuma pe casa a IX-a indica numeroase probleme de crez, de convingere, de ideal, de credinta religioasa, de perspectiva morala sau culturala care par fi intrat in criza ori sa treaca printr-un proces de prefacere, din care unele detalii dispar iar altele devin esentiale, puternice pentru etapa actuala a universului interior al acestor nativi. De aceea, nativii ar face bine sa nu se lase dusi nici de valul dezamagiri, nici al tristetii, nici al lipsei de orizont. Ramaneti ancorati la mal, pe pamant ferm. Mercur si Venus intra, in aceasta perioada, in casa sanatatii si aduc un strop de alean celor care au inima suprasolicita de munca, de necazuri sau de afectiuni.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie unii pot avea succes, altii pot face unul sau mai multi pasi pe directia consolidarii statutului personal. Sunt avantajati nativii maturi sau aflati acum in preajma varstei de 56-58 de ani.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro