Horoscop saptamanal Pesti 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, se contureaza o perioada buna pentru toate tipurile de exprimare deschisa, publica, pentru orice tip de dialog in care nativii pot face o impresie buna prin stabilitatea lor fizica si psihica,

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

prin bun simt, logica, temei in ce fac, ce spun si ce gandesc, prin organizarea interioara ori pin valoarea unor idei si proiecte pe care le prezinta, le sustin si pe care reusesc sa le consolideze, obtinand sustinere, ajutor, colaborare pentru materializarea lui. Uneori, aceste demersuri presupun o deplasare.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, vartejul obligatiilor familiale si parteneriale, casa, gospodaria, si obligatiile profesionale vin de-a valma, le complica existenta, aducandu-i in starea pe care romanul o defineste atat de bine cand spune: „nu mai stiu pe ce sa pun mana”; toate vor fi urgente, toate se vor cer rezolvate si toate vor depinde de eficienta si efortul personal al nativului din Pesti, care se va vedea obligat sa rezolve singur o multime de lucruri importante dar si de fleacuri, neavand cum sa delege nimic, nimanui. Intre 10 si 11 mai, Pestii vor suferi de pe urma unei emotivitati crescute, al unui sentimentalism care ii va face vulnerabili in fata suferintei sau problemelor altora, implicandu-se in cauza unora cu generozitate si spirit filantropic. Partea buna a acestei perioade vine de la Jupiter, Guvernatorul lor nocturn, care, din 10 mai, va reveni la mersul direct si va fi aliatul lor de nadejde, pentru aproximativ trei luni de acum in acolo, in toate problemele ce tin de relatii, procese, contracte, casatorie, afaceri. Intre 12 si 13 mai, se poate pune problema rezolvarii unui loc de munca in chipul cel mai onorabil, poate chiar flatant. Pestii pot fi promovati, pot face impresie buna, se pot impune la locul de munca prin valoare personala sau printr-o performanta de exceptie. Moment al unei victorii profesionale. Atentie la munca in exces, la emotiile puternice care pot solicita in chip neplacut cordul sau sistemul arterial.
Matar.ro