Horoscop saptamanal Pesti 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (06 – 12 Februarie 2016)

Ziua de 6 februarie nu le poate aduce acestor nativi vreun motiv de bucurie. Prietenii nu sunt, de la un timp, un motiv de jubilatie pentru Pesti.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Distanta si tacerea pe care si-au impus-o fata de o serie de persoane, pentru ca asa au gasit de cuviinta, la un moment dat, dupa o analiza sau in functie de o circumstanta descumpanitoare, care prin forta imprejurarilor i-a separat, i-a instrainat sau i-a insingurat de unele persoane se va mentine ca o tendinta activa din punct de vedere astral.

 Chiar si atunci cand se intalnesc cu cineva, constata ca nu au prea multe de spus si aleg sa taca si sa observe. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), furtuna astrala a Lunii Noi din Varsator, agita, cu toata forta ei, casa a XII-a a cerului lor astral si, in functie de ce intalneste pe configuratia astrala a momentului nasterii, provoaca stari proaste pe fond nervos, respectiv, tulburari neurologice, comportamente modificat, manifestari clinice cu privire la circulatia arteriala, in general, si cea venoasa, in special, ori cu privire la fiziologia picioarelor de la rotula pana la glezna. Alteori, poate induce revolte interioare si metamorfoze nebanuite, Pestii putand sa vadeasca, dupa aceste zile, sentimente, atitudini si idei noi fata de un aspect de viata, o problema personala sau un proiect.
Forta cu care Luna Noua impune schimbari si decizii in viata Pestilor nu este de neglijat chiar daca transformarile nu sunt constientizate de catre nativi, imediat, ele facandu-se simtite, mai tarziu, intr-un chip discret.
Perioada 9 – 11 februarie (pana la ora 12), se poate numi „linistea de dupa furtuna” si le aduce nativilor o binefacatoare posibilitate astrala de reparare interioara. Multe lucruri se corecteaza, in acest rastimp, in sufletul si in constiinta Pestilor, punand bazele unei binefacatoare refaceri de sine. Intre 11 si 12 februarie, scurte enervari plecand de la bani.
Dasha