Horoscop saptamanal Pesti 02 – 08 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (02 – 08 Iulie 2016)

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), unii Pesti vor incerca sa abordeze o problema de interes comun cu una sau mai multe persoane din familia lor.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Dar demersul va fi un esec, fiecare „tinand-o” pe a lui. Divergenta de opinii este de fapt o divergenta a intereselor. Multe dintre intentiile nativilor de a progresa in plan profesional se lovesc de conditiile mai mult sau mai putin obiecte pe care le ridica cei din familie ( pretentii exagerate).

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), pe fondul mai multor planete care traverseaza zodiile de Apa, se adauga si influxurile fazei de Luna Noua in Rac, cu o Luna puternica, in domiciliu, care le-ar putea modela, unora, casa a V-a a sentimentelor, a copiilor sau a creatiei ori a placerilor vietii. Excelent moment pentru a concepe un copil. Etapa favorabila viitoarelor mame care apartin acestei zodii si care vor naste in acest rastimp.

Atentie! Aceasta faza de Luna Noua va influenta nasterile naturale, anticipand sau intarziind momentul declansarii travaliului fata de maximum fazei din ziua de 4 iulie. Perioada buna pentru toti nativii sa se bucure de viata, de vara, de vacanta, de tot ceea ce le poate oferi aceasta perioada: savoarea fructelor, frumusetea serilor de vara, taria Soarelui. Pofta de mancare va fi la cote mari.

In preajma zilei de 8 iulie, cei care activeaza in domeniul creatiei artistice vor avea prestatii de exceptie sau vor putea trai momente in care satisfactia spirituala si estetica sa fie maxima.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, se anunta o perioada buna pentru afirmare si succes la locul de munca si asta fara prea mare efort. Ori poate fi vorba de un elogiu si o pretuire exprimata pentru o activitate indelungata si valoroasa.

Pe 8 iulie, nativii regandesc integrarea lor in forme noi de activitate, preocupari sau colective care sa le dea posibilitatea sa se afirme sau sa se realizeze. Blocajele momentului sunt indiciile ca, pe drumul prezent, nu mai exista cale spre succes, ca este o formula de viata epuizata careia trebuie sa i se puna capat.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro