Horoscop saptamanal Leu 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, se anunta un rastimp cand, intre nativi si partenerii lor, mai ales de viata, pot iesi scantei sau situatiile neprevazute nu-i gasesc intr-o dispozitie mladioasa, ei reactionand rigid, uneori dur, desi n-ar fi nevoie de atata desfasurare de forta.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Spre cei cu functii se pot indrepta acuzatii sau se pot ridica ziduri de rezistenta daca acestia, in contextul exercitarii autoritatii lor, iau masuri nepopulare.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, unele planuri vor trebui reconfigurate pe fondul unor cheltuieli de ultim moment, neprevazute sau al imposibilitatii de a duce la bun sfarsit un plan, in doi, in familie sau alaturi de un grup, din cauza acelorasi motive materiale.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, e vremea cand nativii viseaza: unii la calatorii, altii la „marire”, unii la aventuri, dupa cum doreste fiecare sa-si gaseasca, pentru moment, o satisfactie in viata. Zile bune pentru activitati sportive, atat in ipostaza sportului de intretinere, de agrement cat si de performanta. Vor mai fi avantajati cei care participa la concursuri, intreceri si spectacole in care vor fi obligati sa-si foloseasca resursele de energie dar si sa-si etaleze calitatile native (combativitate, rezistenta fizica, autocontrol, psihic solid, atentie, putere de concentrare). E vremea cand prind contur proiecte ample, menite sa le schimbe viata.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, se anunta o perioada (ce va continua si pe 7 mai) de angajamente profesionale, sociale, de imagine cu miza mare. Faza de Luna Noua, care se va desfasura pe aceasta casa a X-a a puterii si succesului nu doar ca ii va mobiliza pe nativi in vederea obtinerii unei victorii dar ii va pune in situatia de a rezista la stres, la un volum mare de munca sau la presiunea evenimentelor pe care trebuie sa le tina sub control.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha