Horoscop saptamanal Leu 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (27 – 04 Martie 2016)

Dimineata zilei de 27 februarie nu este una indicata pentru a initia discutii explicative, mai ales daca problema in cauza are un potential sporit de conflict ori ostilitatea intre nativ si persoana vizata (frati, vecini, cunoscuti ocazionali) este deja instalata.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Moment prost pentru a pleca la drum, pentru a efectua scurte deplasari ori pentru a sustine un examen.
Impulsul general al acestei scurte perioade de timp este unul care impinge la exagerari, deformari ale realitatii, exprimari deplasate.

Din dupa-amiaza aceleiasi zile si pana pe 29 februarie, tot ceea ce tine de casa, familie, rude, patrimoniu sta sub semnul unui conflict latent atat in inima cat si in comportamentul unui nativ din Leu care poate sa aiba reactii bruste, sarcastice, acesta nedandu-se inapoi de la iesiri care ii jignesc pe cei implicati in disputa.

Perioada asociata cu riscul de a se produce pagube, avarii (mai ales inundatii) intr-o locuinta sau pe un teren agricol, la un utilaj casnic sau, in general, in inventarul domestic si agro – industrial de care se foloseste nativul (mai ales daca locuieste la tara sau desfasoara activitati economice in zona rurala).

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), starea de spirit se amelioreaza simtitor, Leii aratandu-se mai senini, mai veseli, mai dornici de aventuri, de petreceri, de escapade turistice, amoroase sau de performante sportive.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, nativii vor fi nemultumiti ca muncesc prea mult, ca au prea multe responsabilitati.

Intreaga saptamana poarta marcajul contradictiilor provocate de cuplul Mercur/Venus in tranzit prin Varsator, casa a VII-a a cerului de nastere al Leilor, ceea ce se poate traduce prin reactii disproportionate fata de motivul real in toate relatiile parteneriale, iesiri ciudate, nemotivate, decizii extravagante, hazardate, luate, cel mai adesea, la manie sau din nerabdare.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha