Horoscop saptamanal Leu 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (19 – 25 Martie 2016)

Intre 19 și 20 martie, Leii ar trebui, în mod normal, să se simtă în largul lor, Luna tranzitându-le semnul natal, ceea ce la va da un plus de entuziasm, de energie, de încredere sau chiar de eficiență.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Această Lună în tranzit, dimpreună cu Soarele lor natal, cu planetele din Săgetător și cu cele din Berbec vor alcătui mai multe trigoane regale care vor susține activitățile specifice caselor I, V, IX în care identificăm multă ambiție, multă tenacitate, puterea de a face salturi, de a risca sau de a-și asuma ipostaze interesante.

Nu identificăm însă nici un fel de emoție sau de sentiment, nici o slăbiciune și nici o „dulceață” sufletească. Între 21 și 23 martie dimineața, axa celor două case ale banilor îi va chema la raport și încă la unul deloc simplu de rezolvat.

Întreaga săptămână, mai ales perioada 25/26 martie, se conturează complicată, ea fiind presărată cu blocaje, întârzieri, formalități administrative, termene lungi de așteptare care vor funcționa ca niște neșanse ale momentului.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, Leii vor primi, ca toată lumea, influxurile Lunii Pline din Balanță și ale eclipsei de Lună din 23 martie, care se vor așeza pe casa lor a III-a, cea legată de drumuri și schimburile de idei și informații, loc în care „își va face de cap” și Luna Neagră, motiv pentru care îndemnăm la rațiune și măsură în tot ceea ce ține de micile relații (vecini, cunoscuți ocazionali, parteneri de dialog de moment etc.), la grijă pentru felul în care se vor prezenta, dacă va fi cazul, la examenele și probele ori concursurile cu miză profesională sau chiar la deplasările curente.
Specificul acestei perioade o vor da surprizele, evoluția nebănuită a unei situații aparent banale spre un risc, un conflict, un accident. Este și perioada când nativii pot face afirmații exagerate, nefondate, extravagante, costisitoare ca imagine sau autoritate.

Sursa: Horoscop Urania

Avon