Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie, cele două case ale comunicării, învățăturii, examenelor – indiferent de gradul lor de dificultate sau de cadrul oficial în care se desfășoară – sunt distorsionate de tranzitele perioadei.

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Risc de neșanse, încurcături, întorsături ciudate ale sorții etc. A se evita examenele, audierile, probele practice, discuțiile importante, cu atât mai mult cu cât ele privesc un demers legat de străinătate sau la a căror desfășurare participă un invitat sau un delegat străin. Nici drumurile – fie ele scurte sau lungi, pe distanțe mici sau mari, de plăcere sau cu treburi oficiale – nu sunt mai bine aspectate. Unele disfuncții care se configurează în această zi pot continua până spre 21/22/23 ianuarie când pot cunoaște fie o reluare fie o acutizare a stării negative de lucruri.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, se instalează, mai ales în cazul celor care au funcții și responsabilități importante, situații încordate care impun un mare autocontrol. Alte persoane pot primi, dinspre familie, ecoul sau efectul de bumerang al unor conflicte care complică sau riscă să compromită o postură publică, un interes, o decizie (aspect de constrângere morală).

Între 19 și 21 ianuarie după-amiaza, Leii își pun nădejdea în prieteni, cunoscuți și aliați. De la ei vor să capete influență, susținere ori solidaritate, ceea ce este – evident!- o iluzie deșartă. Mai bine nu le solicită acelora ajutorul pentru că mai mult îi derutează.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, în sufletul lor se confruntă tot felul de stări de spirit care, uneori, provin de la locul de muncă, alteori, nu fac decât să reflecte mulțimea problemelor de conștiință contradictorii cu care se confruntă.

Din 20 ianuarie, Soarele va intra în casa a VII-a și, timp de o lună, va accentua conflictele de familie sau va accelera o serie de demersuri cu privire la patrimoniul, averea, casa lor.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro