Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (16 – 22 Aprilie 2016)

Pe 16 aprilie, nativii vor fi in mare forma fizica. Puternici si determinati, ei pot rezolva in aceasta zi multe chestiuni personale.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Perioada buna pentru performante sportive, pentru succes la public (daca lucreaza intr-un domeniu artistic sau de creatie si interpretare), pentru activitatea politica, sociala sau cu miza umanitara. Leii pot da dovada de marinimie (mai ales ca, initiativa ca si succesul insusi, le vor „gadila mandria”), se pot implica in actiuni caritabile, pot deveni organizatorii eficienti ai unor manifestari, unde sau prin intermediul carora, se poate sustine un proiect, se poate lansa o idee generoasa se poate apara o miza politica.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), se vor manifesta banalele si obisnuite probleme cu banii. Pentru unii, aceste preocupari sunt provocate de situatia speciala, costisitoare, a unui copil sau de nevoia de sustinere financiara a cuiva drag.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, Leii vor face mari eforturi in a ramane calmi, pe fondul unor evenimente care „dau in clocot”. Realizand ca e nevoie sa-si pastreze cumpatul si sa fie diplomati in comportament sau afirmatii, Leii vor face eforturi uriase in a se abtine sa spuna ceea ce cred sau ceea ce stiu, pentru a nu amplifica contextul furtunos iscat brusc.

Prudenta mare in timpul deplasarilor (mai ales pentru nativii in postura de soferi); a se evita drumurile lungi, oboseala si enervarea de-a lungul rastimpului invocat dar, mai ales, pe 21 aprilie, intre orele 19 si 21.

Pe 19 aprilie, Soarele va intra in casa a X-a a carierei, functiei si a puterii, obligandu-i pe nativi sa gestioneze cu temperanta, provocarile cotidiene cu atat mai mult cu cat, pe 22 aprilie, pe aceasta casa, se va exercita influenta fazei de Luna Plina, care va scoate la suprafata lucruri neplacute sau periculoase. Pe 22 aprilie, daca este vorba de o miza publica, oficiala sau care presupune raspundere personala, nativii pot trece prin momente de cumpana.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro