Horoscop saptamanal Leu 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (13 – 19 Februarie 2016)

Discutiile vor fi dificile, duse pe un ton certaret, presarate cu acuzatii si rastalmaciri.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Aceasta este situatia, in prima parte a zilei de 13 februarie, pentru ca, dupa ora pranzului, pana pe 15 februarie (la ora 17), Leii sa fie obligati sa reziste ori sa recurga la strategii de supravietuire inteligente in contextul in care se afla, cu sau fara voia lor, in mijlocul unui conflict ori al unor evenimente majore, ce-i angajeaza din perspectiva carierei, a functiei, a unor responsabilitati pe care le-au avut in trecut si care acum li se reproseaza ori pe care le exercita in prezent si pentru care sunt contestati.

Momentul astral nu este favorabil si din cauza celor doua planete personale – Mercur si Venus – care vor intra, prima pe 14, cea de a doua pe 17 februarie, in casa a VII-a a parteneriatului, de unde vor construi premizele multor dispute care ameninta cu ruperea unor aliante, cu revizuirea drastica a clauzelor unor contracte, cu stilul si metoda de lucru ori chiar cu scopul unor asocieri sau afaceri pe care le-au acceptat de un an incoace. Reminiscentele acestor dezbateri costisitoare pot dura pana la inceputul lunii august a.c.

Nici relatiile conjugale nu vor fi scutite de furtuni, certuri si dezlantuiri bruste ale cate unui nativ. Din dupa-amiaza zilei de 15 pana pe 17 februarie, se pot ivi invitatii la dialog, la vizite, la activitati comune. Indiferent de cadrul, mai mult sau mai putin oficial, in care se vor desfasura ele, miza greu de acceptat si riscurile care plutesc in preajma acestor initiative le induc Leilor un total dezinteres, precum si un foarte util, de altfel, stil de a se eschiva.

Intre 18 si 19 februarie, Leii ar trebui sa se concentreze pe probleme de sanatate, pe regimul alimentar sau pe o terapie necesara lor. Din 19 februarie, Soarele va intra in casa beneficiilor materiale si ajutoarelor venite din partea unor persoane particulare sau a unor institutii.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro