Horoscop saptamanal Leu 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, zi de mare provocare, cand, pe casa a X-a, vor avea in tranzit patru planete ce le vor aduce capacitatea de stabilizare intr-o pozitie publica si de a-si impune punctul de vedere.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Atentie la excesele de zel spre care impinge acest context sau spre duritatile la care ar putea recurge unii nativi, manati de dorinta de a infrange opozitia, ostilitatea sau strategia unor rivali, dusmani ori contestatari de la locul de munca (daca sunt sefi) sau intr-o competitie publica.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, e vremea intalnirilor cu prietenii si a discutiilor cu apropiatii pe teme ce vizeaza o colaborare sau un interes comun ce trebuie sustinut. Nu luati drept bune, adevarate ori corecte informatiile si opiniile celor cu care discutati, daca vin din partea unor cunoscuti despre a caror probitate morala nu stiti nimic.

Intre 10 si 11 mai, zile de apatie, de iritare ce alimenteaza dorinta de izolare, de refacere organica. In acest rastimp, se rumega amintiri, se cantaresc evenimentele de data recenta, se verifica justificarea unor atitudini, conceptii si pareri dar nu va fi un moment al obiectivitatii ci, dimpotriva, al incarcarii cu nemultumiri, cu subiectivism si cu motivatii exagerate. Daca acestea sunt provocate de o anume stare de lucruri de la locul de munca bine ar fi sa nu le faceti cunoscute pentru a nu amplifica tensiunile existente. Cenzurati-va, spunandu-va in forul interior: ”Exagerez!”.

Intre 12 si 13 mai, se va amplifica atat latura buna cat si latura riscanta a acestor tranzite care dau focului din inima fiecaruia, idei si impulsuri diferite. Neinspirate vor fi prestatiile a caror „indrazneala” nu va fi inteleasa ca manifestarea unei personalitati puternice ci ca o iesire, in cel mai bun caz, extravaganta. Cele mai dezavantajate de aceasta etapa astrala, vor fi relatiile afective si relatiile parintilor – Leu cu copiii. Inclinatie spre aventurism si risc.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro