Horoscop saptamanal Leu 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (06 – 12 Februarie 2016)

Ziua de 6 februarie, chiar daca este o zi libera, totusi, ridica probleme de munca fie prin solicitarile suplimentare, fie prin specificul activitatii care le ocup mai mult timp decat de obicei. Dar, tot atat de bine, se poate munci si in alte conditii decat cele strict legate de institutia de unde isi iau salariul.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Se mai identifica si mici probleme de sanatate: suferinte osoase, dermatologice, musculare legate de fiziologia membrelor inferioare.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) Leii se confrunta cu vibratiile fazei de Luna Noua din Varsator, care le controleaza casa a VII-a a relatiilor conjugale, parteneriale etc. De aici si posibilitatea de a aparea surprize in plan relational, in planul desfasurarii unei activitati pe baze contractuale. Un fapt, un gest, o situatie neobisnuita se poate petrece si in contextul desfasurarii unui conflict, al unui proces, al unei anchete etc. In unele cazuri aceste situatii pot avea ca substrat o motivatie personala, cu legatura directa spre familia din care provin sau cu patrimoniul, ceea ce le dicteaza acestor nativi sa ia decizii socante pentru cei apropiati sau care, dintr-o alta perspectiva, au ca explicatie comportamentul cuiva din familie care are menirea de a reconfigura conflictul, punand o serie de fapte intr-o alta lumina sau justificare, ori macar, sa se mizeze pe acest efect.

Si negocierile contractuale pot trece prin socuri mai mari sau mai mici in functie de importanta lor. Intre 9 februarie (dupa ora 11) si 11 februarie (dupa ora 12), preocuparile unora dintre Lei vor fi axate pe recuperare de bani si bunuri, pe viitoare castiguri, pe o serie de gesturi care sa le aduca, in viitor un avantaj material.

Pe 11 si 12 februarie este indicat sa nu se ia dupa impresii, aluzii, provocari si alte tertipuri negativiste si manipulatoare sau se lase influentati de vesti si informatii, oricat de „oficiale” ar fi ele.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro