Horoscop saptamanal Leu 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (05 – 11 Martie 2016)

Pe 5 martie, Leii nu vor avea chef nici de munca nici de alte activitati practice care necesita efort, rabdare, atentie, stres.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Din pacate, multe dintre aceste obligatii, mai ales cele din categoria „corvezi” (adica, dintre cele neplacute care care nu pot fi nici amanate, nici delegate) trebuie duse la bun sfarsit.

Din 5 martie dupa-amiaza pana pe 7 martie, nativii vor fi reocupati sa stabileasca tot felul de legaturi utile lor, fiind atrasi de persoane indraznete, excentrice, curajoase sau chiar imprudente care raspund nevoii lor interioare de provocare, de replica in forta, de mobilizare a resurselor personale pentru a se auto-evalua, pentru a face „exercitii de putere”.

Pe acest fond, predispus competitiei, relatiile parteneriale pot avea de suferit, pentru ca, oricand, sotul sau sotia, partenerul de afaceri sau colegul de proiect pot fi vazuti ca niste rivali potentiali sau reali, drept care nu vor ezita sa faca „o scurta incalzire” cu acestia. Rasturnari de situatie in evolutia unor conflicte, atitudini care socheaza si descumpanesc, ori de cate ori va fi vorba de un conflict sau un proces.

Intre 8 si 9 martie, cand va opera un manunchi de planete in Pesti, Luna Noua si Eclipsa de Soare, evenimentele se concentreaza pe casa beneficiilor. Dinspre acest sector se poate ivi o surpriza. Un rol important in specularea acestor evenimente il au intelegerea corecta a situatiei, evaluarea lucida a riscurilor si a beneficiilor inaintea luarii unei decizii, verificarea ofertei cu aparenta stralucitoare ale unei lovituri” (verificati insa mai ales „bonitatea” oamenilor cu care discutati), precum si abilitatea cu care purtati o negociere. S-ar putea ca, pana la materializarea acestei oportunitati, sa asteptati sau sa faceti diligentele necesare pana spre 1 septembrie a.c.

Pe 10 si 11 martie, pe Lei ii „bantuie” gandurile de marire, adica de progres, de beneficiu, de afirmare dar toate cu o doza de exagerare.

Sursa: Horoscop Urania

Originals