Horoscop saptamanal Gemeni 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (19 – 25 Martie 2016)

Rastimpul cuprins între 19 și 20 martie este indicat pentru a se iniția acele discuții în care nativul intenționează să-și impună un punct de vedere, să-și susțină un interes ori să se prezinte în fața unei comisii de verificare sau jurizare a cunoștințelor lui teoretice și a abilităților practice.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Cel mai bine, vor sta ei, în cazul examenelor, la capitolul încredere în sine și curaj. Gemenii nu vor avea niciun trac și nici o emoție, indiferent ce probă sau subiect li se va spre rezolvare. Chiar dacă nu vor fi pe deplin stăpâni pe materie sau pe domeniul în care se exprimă, ei vor dovedi autocontrol și putere de convingere.

Între 21 și 23 martie dimineața, în centrul existenței lor de fiecare zi va fi familia din care provin în contradicție cu obligațiile profesionale sau cu rolul pe care îl au în societate și pe care trebuie să le apare de pericole și excese.

Cei doi Benefici, în opoziție, creează situații ce îi obligă să facă alegeri dificile: ce sacrifică și cărei relații i se dedică cu prioritate?! În situația în care, pentru unii nativi, se va pune problema unei căsătorii (împotriva dorinței familiei) sau a unei despărțiri, situația poate să le apară unor, fără ieșire. Procesele de divorț, de partaj sau de separare de bunuri a partenerilor de orice natură se vor poticni.

Între 23 martie dimineața și 25 martie, prieteniile vor fi tulburate de încărcătura energetică a Lunii Pline și a eclipsei de Lună care vor arunca unde de ostilitate peste relațiile afective, inclusiv asupra relațiilor dintre părinți și copii.

Gemenii se vor purta în aceste zile ca și cum, tot timpul, îi deranjează ceva iar răbufnirile lor, mai mult sau mai puțin motivate, vor fi exagerate. Unele apropieri umane se pot dovedi păguboase în plan financiar, alteori parteneriatele vor intra în criză, ca o consecință a conjuncturii complicate în care au intrat de ceva vreme.

Sursa: Horoscop Urania

 

kalapod.ro