Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie nu puține vor fi situațiile în care prietenii și cunoscuții îi vor enerva pe nativii din Gemeni.

Horoscop saptamanal Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Motivele sunt variate și ele pleacă de la simplele diferențe de opinii susținute în contradictoriu, până la divergențele de interese. Între 17 și 19 ianuarie dimineața, nativii vor să se calmeze. Fac acest efort pentru a putea analiza cu răbdare și calm una sau mai multe situații care s-au alterat la locul de muncă. Sănătatea, fără să indice o suferință anume, nu va fi la cote optime. Tot timpul va „scârțâi” ceva.

Din 19 ianuarie (după ora 11.41) și până pe 21 ianuarie după-amiaza, nativii se pot simți mai bine decât în ultimele două zile. Au inițiative interesante, se mobilizează repede dar, pe unele direcții (familie, parteneriat, viață publică, funcții oficiale) se ridică probleme de comunicare. Uneori, acești nativi pot fi constrânși să vorbească să facă mărturisi, să facă declarații, oficiale într-o chestiune ce privește munca, funcția sau responsabilitatea lor. Un temei juridic îi va împiedica să fie sinceri, să acționeze degajat și fără constrângeri. Alteori, tot în baza acestui reper juridic sau moral, ei vor putea fi obligați să nuanțeze o atitudine, să reformuleze o judecată de valoare, să retracteze o declarație sau o decizie.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, probleme bănești devin stringente, urgente, micile cheltuieli suprapunându-se peste cele mari sau urgente, motiv de îngrijorare sau chiar de blocaj financiar personal.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător, în casa a IX-a a ideilor superioare, și, de acolo, timp de o lună, îi va obliga pe Gemeni să se alinieze la actualitate, să țină cont de elemente care s-au instaurat în diferite sectoare de viață și activitate, să se adapteze din mers la condițiile nou create. Unul dintre domeniile vizate ar fi locul de muncă: viziune, standarde noi de calitate și eficiență impuse de către șefi.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro