Horoscop saptamanal Gemeni 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal GemeniĀ (12 – 18 Martie 2016)

12 si 13 martie pot fi niste zile banale pentru Gemeni care vor urma rutina si preocuparile curente legate de casa, familie, gospodarie care numai entuziasm nu provoaca.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 14 si 15 martie, Gemenii vor resimti o dezmortire sufleteasca : vor fi mai degajati, mai dispusi sa se bucure de viata dar si mai dispusi sa raspunda noianului de provocari ale carierei, profesiei, functiei. Tinerii vor cauta situatiile cu vocatie publica pentru a se afirma, pentru a atrage atentia asupra lor. Pentru cei maturi se pune problema apararii unuiĀ statut, corectarii unei etape ce a trecut in dezavantajul lor. Cei care desfasoara activitati artistice, de creatie, interpretative, care lucreaza in presa sau in orice forma de media, pot inregistra, dupa 12 martie, succese, progrese, premii, cronici bune, simpatia publicului sau, de la caz la caz, pot infrange obstacole mai vechi.

Intre 16 si 17 martie, unii nativi vor fi prudenti si cumpatati la capitolul bani. In ziua de 18 martie, Gemenii vor dori sa se impuna in orice discutie cu miza importanta: vor dori sa aiba ultimul cuvant intr-o decizie, isi vor sustine energic un punct de vedere sau o solutie.

Pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal se pot ridica probleme de cooperare cu persoanele cu care, pana mai ieri, au lucrat bine. Acum, pot apare divergente de opinii, provenind de la o diferenta de interese si mize ce nu mai sunt comune. Alteori, viata acelora sufera zdruncinari de statut care-i pun, prin reflex, pe Gemeni, in situatia de a se reorienta pentru a continua un proiect sau a securiza activitatea in care sunt implicati. In randul unor tineri, nu sunt excluse iesirile stridente, deplasate sau disproportionate, acestia reusind sa se puna rau cu persoanele mai in varsta pe fondul unor dispute si confruntari. Intreaga saptamana este nesigura si alunecoasa pentru actiunile cu componenta legala, cu miza juridica sau care urmeaza o desfasurare procesuala.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro