Horoscop saptamanal Fecioara 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (30 – 05 Februarie 2016)

Ziua de 30 ianuarie le poate nativilor aduce informatii, vesti sau poate contura, in chip alarmant, evolutia unei situatii conditionata de o plata, o taxa, o suma de bani ce trebuie reglementata.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Elementul – cheie este o informatie de ultima ora de care nu au avut cunostinta. Este indicat a se consulta legislatia, specialistii in domeniu si a nu se actiona pe baza de „parere personala” ori de impresie subiectiva.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie dupa-amiaza, Fecioarele vor intra in categoria celor care ii fac pe partenerii lor de dialog sa exclame: „Esti groaznic!” sau „Esti imposibil!”. De aceea, sunt de evitat toate controversele, pariurile, disputele cu acesti nativi. In aceasta perioada, ei vor avea chef de cearta, vor rastalmaci orice informatie, nu vor intelege aspectele subtile ale unei fraze etc. Aspectul astral ii defavorizeaza pe toti cei care se prezinta la prezentari profesionale, la verificari ale cunostintelor, la testarea aptitudinilor. Drumurile, la randul lor, pot fi presarate cu incidente.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, se mai aseaza o caramida la constructia defectuoasa a relatiilor de familie, inceputa in 2015. Totul pleaca de la impresiile gresite ale Fecioarei.

Din 5 februarie, nativii se vor tempera dar, totodata, ei vor manifesta tendinta de a se retrage in universul lor de ganduri, lasand la vedere celor dragi o aparenta indiferenta, rece uneori, distanta si rigida.

Oarecum avantajati, ar putea fi, intre 5 si 6 februarie, acei nativi care desfasoara activitati cu componenta artistica, estetica, creativa dublata de rigoare (arhitectura, design, scenografie).

Jupiter continua sa le dea lectii de viata si, in retrogradarea lui, el le permite refacerea unor trasee de viata compromise in toamna din neatentie sau nerabdare ori din naivitate, lipsa de informare, insuficienta documentare. Inca e vreme pentru a se face corectiile necesare si a se recupera un demers asupra caruia, acum, se indoiesc.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro