Horoscop saptamanal Fecioara 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, cel putin din punct de vedere astral, nu se intrevad, evenimente speciale. Poate doar o mica surpriza la locul de munca.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Intre 29 si 30 mai, situatia se schimba si, pentru unii, ea poate deveni de-a dreptul dramatica. Toate premizele astrale care se bazeaza pe Patratul Mistic (v. prezentarea generala a saptamanii) creeaza culoare de manifestare pentru actiunile in derulare sau care urmeaza sa se produca. Primul sector este cel al rivalitatilor, al proceselor, al divergentelor conjugale sau intre partenerii de afaceri. Contextul devine extrem de solicitant spre sfarsitul saptamanii si putini vor fi cei care vor ramane neatinsi de aceasta aripa astrala. Noua directie a conflictelor si diferenta fata de etapele anterioare este data de ceea ce se spune, se afirma, de afirmatiile care se lanseaza, de speculatiile care se vantura. Desi aceasta nota pronuntata de oralitate este trecatoare si instabila, ea functioneaza ca pala de vant care sporeste intensitatea focului. A doua nota speciala o da Jupiter care, nemaifiind retrograd, are o putere de protectie sporita pentru nativi; acestia vor gasi nebanuite resurse de rezistenta si combativitate.

Intre 31 mai si 1 iunie se contureaza o situatie cu care unii nativi nu s-au mai intalnit, care le va starni reactii hazardate. Originea lor poate fi o pricina baneasca sau o cauza familiala cu miza materiala.

Intre 2 si 3 iunie, in mod normal, pentru acesti nativi, ar trebui sa functioneze, intr-un chip cel putin avantajos daca nu spectaculos, functia actualului Trigonului Regal construit pe semnele de Pamant. In constiinta unora, se vor sadi idei si directii de viata, care ii vor motiva ani buni de acum incolo. Etapa e mai complexa decat o putem prezenta noi aici dar, in esenta, ea se bazeaza pe functia de reglare a destinului pe care o realizeaza, o data la doisprezece ani, planeta Jupiter, ori de cate ori trece prin semnul natal al Fecioarelor, inchizand etapele epuizate si deschizand sau consolidand drumurile necesare pentru etapele viitoare.

Sursa: Horoscop Urania

Avon