Horoscop saptamanal Fecioara 20 – 26 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (20 – 26 Februarie 2016)

Intre 20 si 22 februarie, dupa-amiaza, nativii din acest semn zodiacal sunt incercati astral pe cele doua case ale sanatatii. Directia Leu/Varsator, tranzitata in aceasta perioada de trei planete, le va pune la incercare inima, sistemul nervos, circulatia venoasa, circulatia periferica si, secundar, coloana vertebrala si ochii.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Aici, daca exista suferinte instalate deja, aceste planete vor exercita un rol destabilizator, subrezind functiile si amplificand unele riscuri, mai ales pe fondul unei vieti haotice, iresponsabile, neglijente sau indiferente fata de igiena muncii, alimentatie, medicatie, terapii, autoprotectie.

La locul de munca: „Zboara vesti contradictorii/Se-ntretaie stirile? Ce e? Ce e?” ar spune Toparceanu. Nu intrati in panica chiar la fiecare veste cu aparenta „oficiala” sunt multe sunt exagerari, barfe sau provocari. Element de control? Cu cat e mai gogonata informatia despre ceea ce urmeaza sa se intample, cu atat ea e mai falsa.

Din 22 februarie (dupa ora 13:25′) si pana pe 24 februarie, nativii isi vor regasi calmul si metoda care i-a facut, de atatea ori, infailibili. Atentia lor se va indrepta, de cele mai multe ori, in acest rastimp, marcat de Luna Plina in Fecioara, deci in semnul lor natal, catre partenerii de viata, de afaceri, de proiect, catre colaboratori sau catre contractele pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit ori sa le parafeze.

Teoretic, acum ar fi momentul semnarii acestor acorduri, cu exceptia unor indoieli intemeiate ce impun o cercetare profunda inainte de a se lua o decizie. Este indicat a nu se angaja dispute, a nu raspunde acuzatiilor, a nu formula atacuri verbale intr-un dialog personal sau intr-un cadru oficial.

Moment important in desfasurarea unor procese sau proceduri de natura juridica, legala. Enervari si piedici in calea efectuarii unor plati sau a intrarii in posesia unor bani, pe 25 si 26 februarie.

Sursa: Horoscop Urania

Originals