Horoscop saptamanal Fecioara 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), existenta nativilor pare sa nu cunoasca din cele douasprezece directii astrale, decat patru coordonate majore de evolutie, respectiv casele I, IV, VII si X.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Ba, mai mult, intre 22 si 29 iunie Jupiter, care le tranziteaza in prezent semnul zodiacal natal, se va afla in conjunctie, la 16° Fecioara, cu Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii), ceea ce reprezinta un eveniment astrologic cu valoare de destin, unii vor zice cu valoarea kharmica – si nu vor gresi – de natura sa dea un curs special (predestinat, poate!) existentei lor, cel putin pentru urmatorii doisprezece ani. Spunem „eveniment”, pentru ca, din 1900 pana in prezent, o conjunctie Jupiter/Nodul Nord al Lunii, in Fecioara, la grad perfect, a avut loc o singura data, in 1979, intre 27 octombrie – 2 noiembrie. O astfel de „intalnire” este o adevarata mana cereasca pentru Fecioare, care au posibilitatea sa descifreze semnele unei ecuatii de destin intr-un chip clar, fara echivoc dar, pentru a carei rezolvare trebuie sa accepte renuntari si penitente ori sa faca efortul de a se perfectiona in plan uman, moral, spiritual sau profesional.

Compromisurile sunt excluse. Interesant este ca, aceasta etapa se coloreaza si cu semnificatia Lunii Pline din Sagetator, pe directia Gemeni/Sagetator, din 20 iunie, care pune pe tapet toate implicatiile celor patru case fundamentale invocate mai sus. Se poate spune, fara exagerare ca, cei majoritatea celor nascuti in aceasta zodie, cu exceptia celor retrasi din activitatea publica, ”traiesc vremuri mari”.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se profileaza, cu o intensitate sporita, un lant de trairi si reactii subiective care stau la baza deciziilor pe care le vor lua pana spre 22 iulie a.c. cu privire la prieteni si apropiati intr-o logica a participarii lor la activitati comune, altele decat afacerile. Aici, se intrevad, „raciri”, instrainari, delimitari si rezistente, opinii rigide.

Intre 23 si 24 iunie, tendinta de a schimba, de a innoi, de revizui ceva, in procesul muncii (orar, stil, metoda etc.).

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro