Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie, cei născuți în Fecioară se pot îngrijora cu privire la situația lor bănească, mai ales pe fondul unor evenimente de ultimă oră sau a unor măsuri oficiale care aduc surprize; de aceea, este indicat ca nativii să analizeze situația reală a veniturilor, cheltuielilor, datoriilor lor.

Horoscop saptamanal Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, multe persoane născute în acest semn zodiacal se pot confrunta cu sentimente de nedumerire provocate de cursul evenimentelor. Nevoia lor puternic resimțită este aceea de a împiedica senzația că „le fuge pământul de sub picioare”. Sunt de luat în calcul reformulări, răzgândiri, reticențe sau delimitări față de o serie de inițiative și evenimente față de care nu manifestă încredere.

Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, cursul evenimentelor, mai ales a celor cu caracter public sau oficial, sunt menite să îi pună pe nativi în dificultate. Uneori, situația e mai simplă, fiind vorba de o simplă alegere. Alteori, e mai complicată pentru că aceștia trebuie să improvizeze, pe moment, o strategie pentru care nu sunt pregătiți sau pentru care datele realității sunt contradictorii.

Mai dificil este segmentul zilei de 21 ianuarie când, o serie de aspecte astrale, indică nevoia ulterioară de a reveni asupra celor declarate sau de a reformula o serie de principii pe care le-au susținut.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, Fecioarele mai bine se lipsesc de prezența prietenilor sau a foștilor aliați pentru că aceștia mai mult complică lucrurile. Termenul care definește cel mai bine acest context astral, deși nu sună deloc elegant, este că îi „întărâtă” pe unii împotriva altora.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător, respectiv în casa a VI-a, unde va crea, timp de o lună, premizele multor dispute și situații neplăcute provocate de unii, în mod intenționat, în detrimentul nativilor din Fecioară.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro