Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (16 – 22 Aprilie 2016)

16 aprilie, este ziua contradictiilor interioare, cand nativii se gandesc si se razgandesc pe fondul unor ipostaze de viata deloc confortabile: unele le justifica atitudinea de pana acum, altele ii obliga sa renunte la o serie convingeri, pareri si opinii.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Nota generala este de nemultumire si de revolta impotriva lor insisi ca nu au suficienta forta sa se lupte cu aceste adversitati. Pe seara, se pot contura schimbari – dupa caz, bruste sau dramatice – ale regimului lor banesc, care ii pun in fata unor conditii ce reconfigureaza tabloul general de reactii.

Intre 17 si 19 aprilie, viata Fecioarelor este un thriller. Privind ce li se intampla, un observator din afara ar putea ajunge la concluzia ca, in acel moment, intreaga lume se invarte in jurul acelor nativi. Cei nascuti in Fecioara ar trebui sa faca o revizie generala a directiilor majore de viata cu care se confrunta: propria lor existenta, relatiile cu rudele de sange, patrimoniul averea, gospodaria, casa si casatoria, afacerile, parteneriatele ori chiar procesele. Toate sunt vizate, toate sunt in pericol de destabilizare. Cel mai prost aspect astral este cel de blocare reciproca a fiecarui segment de viata, de unde si dificultatile de a rezolva macar unul dintre cele enumerate anterior, cu atat mai putin pe toate. Situatia va persista, in acest registru, pana la sfarsitul lunii mai.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, solutii indraznete, uneori extravagante pentru o chestiune baneasca mai veche sau care a aparut in preajma zilei de 16 aprilie. Succesul ei depinde de modul de abordare a respectivei probleme dar si de harta personala a nasterii fiecarui nativ, in parte.

Pe 19 aprilie dupa-amiaza Soarele va intra in casa reprezentarilor superioare despre lume si viata si, unor persoane, le va permite stabilizarea intr-o idee, consolidarea unei convingeri.

Pe 22 aprilie, Luna Plina in Scorpion le va influenta modul de exprimare: nu folositi, atunci, intreaga dvs. artilerie.

Sursa: Horoscop Urania

Avon